MJ's RESIDENCE

Couple Family with Newborn Baby Open Island Kitchen; Living Area; Dining Area; Balcony; Conceal Storage Cabinet; Baby’s Bedrooms; Master Bedroom; Ensuite Shower Room; Ensuite Walk-In Wardrobe; Guest Bathroom Arctitudesign have completed the design for a 148 square meter apartment nestled on a westernmost hill - Mount Davis, Hong Kong. Design concept was inspired by its extraordinary and unique location, surrounded by greenery hill with an excellent sunset viewing. With a design brief to minimize clutter and maximize space, this Northern Europe’s greenery hill lodge apartment also pays tribute to the Contemporary design. The main attributes : simple and peaceful are characterized by clearly spatial arrangement, elegance, comfort and functionality.
Location
Greenery Garden (怡林閣) @Mount Daivs Road
Year
2013
Related Projects