MW's RESIDENCE
The Signature @Tai Hang

Essentialism

We wanted to do a renovation that based on how we would like to live in it combined with client's characters. We also wanted to accentuate and maximize the airiness and the natural light into the space. Light colour oak timber flooring makes the space feels larger than what it is. The combination of timber veneer and natural colour tone cabinetry create soft, clean and refined look. Natural white paint imbues warmth and reflects the various colours of the sky at different time of the day. 
自然光丶互動的空氣、溫度丶濕度丶物料的特性等都是在arctitudesign空間建築學的重要原素。而在The Signature的項目中運用了「幾何曲線」作為科學與大自然的橋樑,以彎角連接直線引出空間的動態增強「生氣/人性化」。在私人區域使用天然木皮丶天然石灰石及防水水泥等物料和石屎森林作出對比。
每人平均約會有75%以上的時間在室內空間生活,我們非常視覺丶聽覺及觸覺的感受必需能令人們在生活空間感「平安」。平凡是福不僅需要,亦需靠自己努力經營的。
 

Year

2019
MW's RESIDENCE
The Signature @Tai Hang
Project Info