MJ's RESIDENCE
Greenery Garden @Mount Daivs Road

Couple Family with Newborn Baby
Open Island Kitchen; Living Area; Dining Area; Balcony; Conceal Storage Cabinet; Baby’s Bedrooms; Master Bedroom; Ensuite Shower Room; Ensuite Walk-In Wardrobe; Guest Bathroom

Arctitudesign have completed the design for a 148 square meter apartment nestled on a westernmost hill - Mount Davis, Hong Kong. Design concept was inspired by its extraordinary and unique location, surrounded by greenery hill with an excellent sunset viewing.

With a design brief to minimize clutter and maximize space, this Northern Europe’s greenery hill lodge apartment also pays tribute to the Contemporary design. The main attributes : simple and peaceful are characterized by clearly spatial arrangement, elegance, comfort and functionality.

Year

2013
MJ's RESIDENCE
Greenery Garden @Mount Daivs Road
Project Info